építőipari referencia
 Elsősorban Eger és környékén (Heves megye), de a Budapest- Miskolc - Nyíregyháza vonalon is vállaljuk POROTHERMYTONG, de általában hagyományos falszerkezetű  családi házak, többlakásos házak szerkezet-, vagy kulcsrakész kivitelezését.
 
Sajnos belátható időn belül nem tudunk építést vállalni, köszönjük megértésüket!
 


Folyamatban lévő építkezéseinkről naprakészen tájékozódhat  az Aktuális építkezések oldalon (partneroldal), mely nemcsak építés-közbeni referenciaként szolgál, hanem azon építtetőink számára is segítség, akik ritkábban tudnak kilátogatni az építkezésük színhelyére.

Árlistánk már nincs, a házak különbözősége miatt már csak részletes költségvetési kiírás alapján adunk árakat.

Cégünk idén (2017) már 26 éves. Kamarai tagságunk mellett  ÉFE igazolásunk is van. Az utóbbi időszakunkra 2007-ig szinte kizárólag YTONG szerkezetű házak kivitelezése volt jellemző, de az igények sokfélesége miatt 2008-tól már hagyományos szerkezetű, égetett kerámiablokkos (POROTHERM) falazatú házakat is építünk, sőt vályogfalazatok építésében is van tapasztalatunk.

2011-től fő profilunk az energia-hatékony és passzívházak építése, kereskedelemben pedig az ehhez kapcsolódó elektromos fűtések teljes választékának forgalmazása, amiben az infrapanelektől kezdve, a fali fűtőpaneleken át a fűtőfilmes és fűtőszőnyeges padlófűtésig minden benne van.

2012-től az elektromos fűtésekhez és passzívházakhoz szintén szorosan kapcsolódó napelemrendszerek forgalmazásával is foglalkozunk.

A "KÉSZ HÁZAINK" menüben rengeteg építés közbeni fotót is találnak.